Tips redaksjonen
23.10.2014

Nyheten som trekker på alle fire

Hymer lanserer nå en bobil med firehjulstrekk. Barskingen som er bygd på et Mercedes chassis, vil du kunne se på caravanmessen på Lillestrøm 18. til 21. september i år.

Denne bilen gir deg muligheten til å oppsøke steder litt utenfor allfarvei. Her får du mye komfort og høy standard og en sikker fremdrift selv på røffe veier.  

Spennende nyhet
– Dette er en svært spennende nyhet. I bobilverdenen finnes ingen tilsvarende firehjulstrekker så vidt jeg vet, sier daglig leder i Kroken Caravan Import på Åndalsnes, Tor Grüner. 
  En innovativ lettvektskonstruksjon gjør at den halvintegrerte bobilen kommer i klassen under 3.5 tonn. 
  Bobilen som var en av de store nyhetene på caravanmessen i september, er en 2015-modell med sengeplass til fire. Hymer har bygd nyheten på et chassis fra Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI.
  Firehjulstrekkeren har en total lengde på 6, 95 meter, total bredde er 2,22 cm, den totale høyden er 2,9 meter, og høyden under taket i oppholdsrommet er 1,98 cm. 
  I motsetning til de fleste bobiler har den bakhjulstrekk som standard og med muligheter for firehjulstrekk vil den blant annet være godt egnet til å trekke en henger.

Stor interesse
– Vi har fått en god del forespørsler etter en slik bobil med firehjulstrekk. I personbilmarkedet er 70–80 prosent av bilene firmabiler, og rundt halvparten av disse er firehjulstrekkere. I et land som Norge tror vi derfor det også vil være et marked for en bobil med firehjulstrekk. Interessen for bilen er i alle fall svært stor, forteller Tor Grüner.
  Egenvekten på Hymer ML-T som vil gi deg muligheter til å parkere nær skianlegg på vinteren og fiskevann på sommeren, er 2920 kg, og den tillatte totalvekten er 3500 kg. 

Kilde: Norges CaravanBransjeforbund

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1