Tips redaksjonen
31.08.2016

Nye yndlingsshorts til håndverkeren

Oppskriften på den perfekte håndverkershortsen på en travel og varm arbeidsdag utgjør tre ingredienser: en optimal passform i et tynt, men slitesterkt materiale, innlegg av fleksibelt stretchstoff, og smarte lommefunksjoner.

Slitesterkt stretchstoff er arbeidstøyets nye vidundermiddel til en behagelig arbeidsdag. Med stretchsoner får du høy bevegelsesfrihet, spesielt når du bøyer deg, sitter på huk eller lignende. I de nye MASCOT Olot-shortsene er det spesielt i linningen du merker den store forskjellen. Stretchstoff på innsiden av linningen gjør at shortsene er fleksible og sitter inntil kroppen i alle bevegelser. Det faste stoffet på utsiden holder formen og sikrer at buksene ikke sklir ned når man sitter på huk, eller når man har fylt lommene godt opp med tungt verktøy.
   I varme omgivelser er tøyets komfort helt avgjørende. Shortsene har et høyt innhold av myk og behagelig bomull (50 prosent), og er produsert i et tynt, men likevel slitesterkt materiale, som kan bære tyngden av verktøyet man legger i klærne. Hengelommene har mange rominndelinger i forskjellige størrelser. Venstre hengelomme er spesielt romslig og kan reguleres i størrelse. Dessuten finnes det en smart detalj med magneter i bunnen, som løsner når man trenger mer plass til verktøy, spiker og skruer. På lårlommen finnes en smart magnetlukning ytterst på mobillommen. En helt spesiell detalj er den ekstra verktøystroppen som man kan hente frem fra venstre baklomme. Den brukes hyppigst til hammere eller et lite brekkjern.
   De nye shortsene og buksene i denne serien har masse stretchstoff, så buksene kan brukes der de trengs. Dette gjelder særlig området rundt knærne (bukser) og ved linningen (bukser og shorts).
   Både tommestokklommen og hengelommene er laget av slitesterkt Cordura, og begge har Kevlar-forsterkning i bunnen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1