Tips redaksjonen
15.03.2017

Nye, varmebestandige modeller fra Arbesko

Arbesko lanserer to etterlengtede nitrilmodeller – en støperistøvel  og en vernesko – begge utviklet i nært samarbeid med sluttkundene.

Arbesko opplyser at de nye modellene er nøye utviklet for å passe markedets høye krav til varmebestandige produkter. Arbesko 650 er en slitesterk støperistøvel i mykt impregnert varmebestandig skinn, sydd med 100 prosent varmebestandig kevlartråd. Arbesko 710 er en varmebestandig og slitesterk vernesko i samme myke, impregnerte skinn, sydd med varmebestandig Nomex-tråd og med varmebestandige skolisser i Nomex.
   – Begge modellene er selvsagt bygget etter Arbeskos unike fokus på kvalitet og ergonomi. De er i tillegg utstyrt med en rekke smarte funksjoner og innovative løsninger, som gjør skoene enda bedre tilpasset et krevende arbeidsmiljø, forteller forsknings- og utviklingssjef på svenske Arbesko, Richard Parent. 

Tett dialog med brukerne
De nye nitrilmodellene er utviklet gjennom et omfattende utviklingsarbeide med blant annet løpende analyser og tester ute på forskjellige arbeidsplasser. Arbesko har dessuten hele tiden arbeidet tett med en gruppe sluttkunder for å kunne diskutere, endre og forbedre egenskaper som er viktige for de som bruker denne typen vernesko hver dag.
   – De inngående testene og dialogen med sluttkundene og testpanelet har vært avgjørende her, konstaterer, Richard Parent og fortsetter: – Brukernes kunnskap og verdifulle meninger har hjulpet oss med å finne nye løsninger. Derfor kan vi i dag stolt presentere to nye og helt unike modeller som har alt man kan ønske seg av varmebestandige sko.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1