Tips redaksjonen
27.07.2017

Nye universalkniver fra Hultafors

Hultafors sitt nye sortiment universalkniver og knivblad gir større valgfrihet og har et system for enkelt bladskifte.

– Vårt konsept med håndverkskniver er populært hos kundene våre. Nå utvider vi sortimentet universalkniver og knivblad ut fra samme tankemåte, forklarer Håkan Carlsson, produktsjef hos Hultafors.
  
Et knivblad for hvert behov
Brukeren kan velge mellom innkapsling i zink som har en klassisk, solid vekt eller aluminium som er lett og fleksibelt. Det finnes også en modell med funksjon for automatisk tilbaketrekking.
   Det nye sortimentet består av seks ulike knivblader produsert i utvalgt stål for å kunne dekke behovene til ulike yrker og preferanser.
   Det skarpe Allround knivbladet er beregnet på hverdagsbruk. Performance-bladet har ekstra lang levetid, Edge er ekstra skarpt, og Hook passer for håndverkere som kutter tepper. UBS-bladet har avrundet spiss, og Stamina-bladet er produsert i en hemmelig Bi-Metall-sammensetning.

Smart dispenser effektiviserer og sikrer
Alle knivbladene kommer i en fjærspent dispenser som inneholder opptil ti knivblad. Dispenseren passer på innsiden av håndtaket på Hultafors universalkniver slik at man alltid har et nytt, skarpt blad tilgjengelig. Man kan også oppbevare brukte blader på baksiden av dispenseren.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1