Tips redaksjonen
23.10.2014

Nye tilskudd til Fluke Connect

Fluke Corporation utvider Fluke Connect-systemet med de nye termokameraene Ti90 og Ti95. Kameraene har trådløs tilkobling, noe som er en fordel ved vedlikehold og feilsøking ved at teknikere, elektrikere og anleggsansvarlige kan samarbeide og dele måleresultatene med andre på teamet sitt.

Fluke Ti90 og Ti95 oppgis å gi den beste bildekvaliteten i klassen. Den 3,5-tommers LCD-fargeskjermen er opptil 32 prosent større enn andre, konkurrerende modeller, og den justerbare lysstyrken gir enkel visning under de fleste forhold. 
  Termokameraene leveres med et omfattende SD-minnesystem, som inkluderer et uttakbart SD-minnekort på 8 GB eller et trådløst SD-kort på like mange GB. Teknikere som deler kameraer, kan derved bytte SD-kort på slutten av skiftet i stedet for å laste ned bilder til PC-en før kameraet overleveres til neste tekniker.
  Ti95 har Fluke IR-Fusion-teknologi som innebærer enklere identifisering og rapportering av problemer. AutoBlend- og bilde-i-bilde-modus er tilgjengelig i den inkluderte SmartView-programvaren for rapportering (begge modeller). Med denne er det enkelt å utføre analyser og bildejusteringer/-forbedringer. 

Fluke Connect-systemet
Med Fluke Connect-systemet kan vedlikeholdsteknikere overføre måleresultater trådløst fra testverktøyene til smarttelefonene sine, noe som gir sikker lagring i skyen og universell tilgang for teamet i felten. Flere enn 20 Fluke-verktøy kan kobles til trådløst med appen. Disse omfatter digitale multimetre, termokameraer, isolasjonstestere, prosessmetre samt spesifikke spennings-, strøm- og temperaturmodeller. Fluke Connect ShareLive-videosamtaler lar teknikere samarbeide med andre. Dette lar dem se de samme bildene og målingene, og de kan få godkjenninger for reparasjoner uten å forlate felten. Fluke Connect-appen kan lastes ned gratis fra Apple App Store og Google Play Store.
 
 For mer informasjon om Fluke-termokameraene Ti90 og Ti95 se www.fluke.no/newIR

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1