Tips redaksjonen
27.03.2017

Nye projektorer for bedrifter og utdanningssektoren

Epson lanserer en ny serie installasjonsprojektorer for bedrifter og utdanningssektoren. Epson opplyser at serien er utviklet for å gi enestående lysstyrke, langvarig driftssikkerhet og alle funksjonene brukerne forventer, til en svært rimelig pris.

Alle tre modellene i EB-5000-serien leverer en lysstyrke på 5500 lumen. Et bredt utvalg av tilkoblingsmuligheter sørger for sømløs integrering i alle styreroms- eller klasseromsoppsett, og inkluderer Miracast og HDBaseT i tillegg til to HDMI-tilkoblinger.
   Epson opplyser at EB-5000-serien gir svært gunstige totale eierkostnader, som følge av både rimelig innkjøpspris og pris på nye lamper. Lampelevetiden er 10 000 timer for alle modellene. Enhetene er også svært fleksible og enkle å installere, med horisontal og vertikal linseforskyvning og et stort kontrastforhold.
   – Vi mener det er viktig å tilby et omfattende utvalg av installasjonsprojektorer og fokuserer både på avanserte enheter og grunnleggende løsninger, som er utformet for stramme utdannings- og bedriftsbudsjetter. EB-5000-serien gir en enestående ytelse for pengene med en lysstyrke på 5500 lumen og utmerket lampelevetid. Den er spesielt velegnet for installasjoner med flere enheter, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1