Tips redaksjonen
02.01.2014

Nye infrarøde kameraer fra Fluke

Fluke Corporation introduserer Fluke Ti200, Ti300 og Ti400 infrarøde kameraer med avansert tilkobling og nøyaktighet for å maksimere teknikernes produktivitet i felten. De nye infrarøde kameraene har LaserSharp-autofokus som bruker en laser til å peke ut nøyaktig hvor kameraet bør fokusere for å presist fokuserte bilder hver gang.

Fluke Ti200, Ti300 og Ti400 kobles til Fluke CNX Wireless-system og lar dem bli brukt som en hovedenhet til å se målinger i samtid av opptil fem trådløse moduler (f.eks. AS-strøm eller spenningsmoduler) på skjermen og integrere data inn i det infrarøde bildet. 
   De infrarøde kameraene har trådløs tilkobling for enkelt å kunne overføre bilder fra kameraet direkte til PC, iPad eller iPhone. Bildene kan deretter importeres til Fluke SmartView-programvaren, det profesjonelle verktøysettet for analyse og rapportering for å optimalisere og analysere infrarøde bilder og produsere profesjonelle rapporter.

Ny SmartView Mobile-app
Kameraene integrerer også trådløst med den nye Fluke SmartView Mobile-appen til Apple iPad og iPhone. Som på PC-versjonen lar SmartView Mobile-appen brukerne overføre bilder trådløst for videre bildeoptimalisering og analysering og for å lage profesjonelle rapporter, men nå kan brukerne dele informasjon uten å dra tilbake på kontoret og lage og sende rapporter til klienter og overordnede. Med SmartView Mobile-appen kan brukerne få godkjenning på ekstra arbeid som må gjøres eller de neste trinnene umiddelbart. Og til forskjell fra mange andre apper er SmartView Mobile optimalisert for både iPhone og iPad.
   Selskapet melder at det bare er Fluke infrarøde kameraer som har patentert IR-fusion-teknologi, som forener de infrarøde og vanlige visuelle bildene til én enkelt visning for å bedre oppdage, diagnostisere og formidle problemer.

For ytterligere informasjon se www.fluke.no/lasersharp.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1