Tips redaksjonen
24.10.2014

Nye halogenløsninger fra Philips

Ny teknologi setter nye standarder for bilbelysning, men de fleste nye biler kommer fortsatt med halogen. Philips sin bilbelysningsdivisjon har utviklet nye halogenløsninger som gir opp til 45 meter lengre sikt og to sekunder lengre reaksjonstid.

De nye halogenpærene X-TremeVision 130% og WhiteVision er skreddersydd den mørke tiden vi går i møte. Teknologien gir 130 prosent mer lysstyrke enn en standard halogenpære til bil og dermed betydelig bedre tid til å se eventuelle hindringer og vurdere nødvendige tiltak. 
  – Disse pærene lyser opp til 45 meter lenger enn vanlige halogenpærer. I praksis betyr det at en sjåfør som kjører 80 kilometer i timen, vil få to ekstra sekunder, eller 45 meter lengre sikt, til å reagere på hindringer i veibanen. Dette kan være helt avgjørende for din og andres sikkerhet, sier Martin Rapp, salgssjef i Philips Automotive Norge. 
  Den nye halogenpæren WhiteVision øker fargetemperaturen og gir en hvit effekt, kjent fra xenonteknologi. Samtidig som det gir bilen et mer elegant uttrykk, er hvitt lys det beste i forhold til sikt og sikkerhet. Pæren gir 60 prosent mer lys på veien og øker synligheten på veimerking og skilt. Lystemperaturen sørger også for at møtende trafikk ikke blendes, men holder konsentrasjonen oppe og får en mer behagelig kveldstur.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1