Tips redaksjonen
21.06.2016

Nye batteridrevne maskiner for proffen

Husqvarna lanserer nå to batteridrevne nyheter, en skogsryddesag og en teleskopstangsag.

Husqvarnas nyeste skogsryddesag, 536LiPX (bildet), forenkler arbeidet til den profesjonelle skogsarbeideren på mange måter. Modellen egner seg godt til rydningsarbeid i ujevnt og bratt terreng, der det kreves stor bevegelses-frihet for å kunne gjøre en god jobb.
   536LiPX er en batteridrevet skogsryddesag med høy ytelse. Med en kjedehastighet på 20 m/s håndterer den trær på opptil 15 cm i diameter. Skogsryddesagen er utstyrt med et 90-graders vridbart saghode med to fester, et horisontalt og et vertikalt. Det gjør at du kan bruke den som stangsag ved for eksempel kvisting.
Skogryddesagen en lettvekter på 3,3 kg. Det eneste som kreves for å starte sagen er et enkelt trykk på startknappen. I og med at skogsryddesagen er batteridrevet, krever den i prinsippet ikke vedlikehold.
   En annen nyhet fra Husqvarna er teleskopstangsagen 536LiPT5. Den batteridrevne sagen er stillegående, har en rekkevidde på 5,5 meter og oppgis å ha bedre ytelse enn tilsvarende bensindrevne stangsager. Kombinasjonen av lav vekt (4,9 kg) og god stabilitet gjør det mulig å utføre et sikkert og presist arbeid, også når du må løfte stangsagen over hodet. Det gir høyere presisjon, samtidig som risikoen for å skade andre trær under arbeidet reduseres.
Husqvarna skogsryddesag 536LiPX og Husqvarna teleskopstangsag 536LiPT5 passer med Husqvarnas batteriryggsekk.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1