Tips redaksjonen
29.02.2016

Nye arbeidsbukser til fremtidens håndverkere

De helt nye MASCOT Adra og MASCOT Madrid er til håndverkeren som krever alt av sine arbeidsbukser.

Buksene har mange lommer og detaljer, en slitestyrke som tåler det meste og en førsteklasses komfort ved hjelp av blant annet elastiske områder. Dette opplyser produsenten i en pressemelding til Ny Teknikk.
   MASCOT Adra har Cordura-forsterkning til f.eks. skrumaskiner på frontlommen, mens MASCOT Madrid har hengelommer. De er ellers like.
   Produsenten opplyser at det er et helt nytt nivå av bukser til byggebransjen som nå kommer for salg. Buksene har vært under utvikling i mange måneder – blant annet som følge av MASCOTs Tested to work-program. Denne testprosedyren innebærer grundig testing av produktene ute hos proffene før de settes i produksjon. MASCOT Adra og MASCOT Madrid har derfor allerede vært «på jobb» mange ganger i ulike håndverksbransjer i testperioden.  
   Dermed er både lommer og passform justert til minste detalj av de som jobber i håndverksbransjene. Stoffet har dessuten gjennomgått en rekke tester på MASCOTs laboratorier, slik at brukeren er garantert det høyeste nivået innenfor f.eks. slitestyrke, ifølge produsenten. Buksene har også Cordura- og Kevlar-innsatser som gir ekstra slitestyrke på utsatte steder.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1