Tips redaksjonen
27.07.2017

Nye TomTom GO PROFESSIONAL

TomTom utvider serien TomTom GO PROFESSIONAL, som er spesielt utviklet for å hjelpe fagfolk med å komme seg sikrere og mer effektivt til reisemålet.

Den nye navigasjonsserien kommer med Liftetime kartoppdateringer spesialtilpasset for store kjøretøy, som oppdateres automatisk med Wi-Fi. Rutingen er skreddersydd for lastebiler, varebiler og busser og har innlagt interessepunkter som bensinstasjoner og parkeringsplasser som passer større kjøretøy. TomTom GO PROFESSIONAL navigasjonsenheter er kompatible med Siri og Google Now, slik at sjåførene får full tilgang til sin smarttelefon, uten å miste fokuset på veien.

For mer effektive reiser
Den nye TomTom GO PROFESSIONALer spesialtilpasset lastebil, buss eller varebil samt kjøretøyets dimensjoner, vekt, last og makshastighet. Dette gjør at førerne får en realistisk ankomsttid. Navigasjonsenhetene kommer forhåndslastet med over 50 000 bensinstasjoner, parkeringsplasser, restauranter og servicesentre for lastebil og buss. TomTom har nøye valgt interessepunkter fra DKV, ParkyourBus og Les Routiers for å møte profesjonelle sjåførers behov.

Forutse og unngå trafikk for tryggere kjøring
TomTom GO PROFESSIONAL bidrar til å forutsi og unngå trafikk, både på motorveier og sekundærveier. Varsler om opphopning i trafikken hjelper sjåfører å unngå brå oppbremsing, som kan være farlig for store kjøretøy. Navigasjonsenheten viser også hvor langt trafikkopphopningen strekker seg, og hvor en eventuell ulykke har funnet sted samt områder der ulykker skjer ofte.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1