Tips redaksjonen
01.05.2016

Nye ProRide gir også plass til fatbike

Den svenske utstyrsprodusenten Thule lanserer nå en helt ny utgave av sin sykkelholder Thule ProRide. Nyheten frakter trygt sykler opp til 20 kg og gir også mulighet for å ta med fatbike på biltaket.

Thule har utviklet takstativer og utstyrsholdere i flere tiår og bruker store ressurser på å utvikle sykkelstativer som skal kunne håndtere stadig mer varierte sykkelmodeller og størrelser. Thule ProRide 598, som deres siste sykkelstativ heter, er et eksempel på dette: Nyheten har fått både smartere funksjoner og oppgradert design og er videreutviklet både for å være mer brukervennlig og for å tåle større påkjenninger.
   Sykkelstativet kan verktøyfritt justeres for å passe på begge sider av taket, og 598 tilbyr umiddelbar stabilitet når du plasserer sykkelen i holderen. Den helt nye støttearmen er formet som en klo, noe som hindrer sykkelen fra å falle under montering, og som øker sikkerheten under transport. Støttearmen har dessuten myke gummiputer og et trykkbasert tilbakemeldingssystem som gir fra seg en overtrykkslyd og klikker ut når rammen strammes fast. Dermed kontrolleres kraften, og man unngår feilmontering og skader på utstyret. Hjulene holdes stabilt og godt fast i spesialformede hjulholdere med diagonale”quick-release”-stropper. Syklene er låsbare til sykkelholderen, som igjen er låsbar til stativet, noe som gjør det tryggere å forlate sykkelen på taket.
   ProRide 598 holder de fleste typer sykler opp til 20 kg, og med en bestemt type tilbehør er det nå mulig å transportere fatbikes med på taket. Veiledende pris for Thule ProRide 598 er kr. 1399 og for Black edition kr. 1599.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1