Meny
27.07.2017

Nye MAN Lion's Coach

Nå er oppgradering av dagens MAN suksess Lion’s Coach rett rundt hjørnet.

Utgangspunktet for oppgraderingen av MAN Lion’s Coach er det kommende direktivet for veltesikring, ECE R66.02, som gjelder fra oktober 2017. Resultatet ble mye mer enn bare et sterkere karosseri.
   Det er åpenbart ved første øyekast at dette er en ekte MAN. Moderne, men tidløs. Den oppdaterte MAN Lion's Coach har fått et ny MAN-design. Designerne har fokusert på tydelige skiller mellom førerplass og passasjerrom. Det første man legger merke til, er de nye frontlysene. Disse leveres med LED, slik som baklysene. LED-lysene gjør ikke bare bussen mer miljøvennlig og økonomiske i bruk, men de gjør den også tryggere i trafikken. Et karakteristisk trekk ved de nye frontlysene er den nye designen på kjørelysene. Interiøret har også gjennomgått en spennende oppdatering.
   Med sin optimaliserte Euro 6-motor har den flere fordeler, blant annet økt ytelse. Bussen vil også leveres med elektronisk styrt vannpumpe, kompressor og ny klimakompressor som er med på å redusere forbruket av diesel til et minimum. I tillegg er det også en hel rekke assistansesystemer tilgjengelig i den nye bussen: topografi-basert Cruise Control system MAN EfficientCruise med EfficientRoll funksjon, Adaptive Cruise Control (ACC) og MAN Attention Guard.
   Den nye MAN Lion's Coach vil bli offisielt lansert i oktober på Busworld 2017 i Kortrijk.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no