Tips redaksjonen
03.01.2014

Nye IR-vinduer i Flukes ClirVu CV-serie

Med en installasjonstid på fem minutter eller mindre er det ikke noe behov for å sette sikkerhet eller samsvar på spill for å utføre avlesninger fra infrarøde kameraer.

Mer enn 99 prosent av alle hendelser med lysbuer inntreffer når en paneldør er åpen, slik at arbeidere utsettes for potensielt dødelige mengder energi. Nye IR-vinduer i ClirVu CV-serien fra Fluke eliminerer behovet for å åpne paneldøren for å utføre avlesninger fra infrarøde kameraer.

Produsenten opplyser at ClirVu CV-serien tilbyr den ultimate beskyttelsen for elektrikerne, teknikerne og inspektørene som arbeider i nærheten av utstyr med høy energi. De er Torture Tested til høyeste testklassifiseringer for lysbuer, og når de installeres riktig, opprettholder de testklassifisering for paneler på opptil 63 kA.
   Så snart de er installert, er det ikke noe behov for å slå av eller fjerne paneler – inspeksjoner kan utføres raskt, enkelt og, viktigst av alt, sikkert. Dette kan ofte gjøres med lite eller ikke noe beskyttelsesutstyr.
  
 Installasjonen tar ikke mer enn fem minutter for én tekniker. Det er bare å koble fra spenningen, merke og stanse ett hull med et standard hullverktøy uten å ta av paneldøren, deretter feste vinduet og sikre dekslet. AutoGround-funksjonen jorder IR-vinduet til metallkabinettet umiddelbart, noe som eliminerer behovet for å jorde hver metallkomponent i vinduet separat.
 
  Det hengslede dekslet åpnes enkelt med en kvartvrilås eller nøkkel for å utføre infrarøde inspeksjoner. Det beskytter også vinduet fra utilsiktede slag fra utsiden.
 
  IR-vinduer i Flukes ClirVu CV-serie er tilgjengelige nå. For mer informasjon se http://www.fluke.com/fluke/nono/products/IR-vinduer.htm

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1