Tips redaksjonen
07.09.2017

Nye BMW Concept Z4

På den årlige bilutstillingen Concours d’Elegance på Pebble Beach i California dro BMW duken av konseptbilen BMW Concept Z4.

Bilen til neste generasjon av den velkjente BMW-roadsteren kommer med en oppsiktsvekkende design som røper litt av hvordan den endelige modellen vil se ut når den lanseres.
   BMW Z4 har vært en toneangivende modell med særegen design helt siden den første generasjonen ble lansert i 2004. Helt nye BMW Concept Z4 er en videreføring av denne tradisjonen, samtidig som man går lenger tilbake i historien og henter elementer både fra BMW 328 Mille Miglia og BMW Z8.
   BMW Concept Z4 er et designkonsept som oppsummerer BMWs visjon for hva en moderne roadster skal være. Her er det ingenting som skal få lov til å ta fokuset vekk fra kjøregleden.
BMW har beholdt den klassiske designen med lange hjulbuer og kompakt bakpart, men panseret er kortere og med skarpere overheng enn forgjengeren. I nye BMW Concept Z4 sitter sjåføren nærmere senter av bilen, noe som gir en mer sportslig og smidig følelse bak rattet.
Den velkjente haiformede fronten har blitt ytterligere skulpturert, og panserets få og presise linjer viser oss den fremtidige retningen på BMWs designspråk.
   Bakparten har et utpreget sportslig uttrykk som viderefører den karakteristiske BMW-roadsteren med et nytt og oppdatert formspråk. Den brede og lave designen av baksiden følger opp gjennom sideprofilen. Spesielt tydelige er linjene som skjærer gjennom karosseriet mellom for- og bakhjulene.
   Designspråket i interiøret er en videreføring av det tredimensjonale uttrykket i eksteriøret med rene flater og skarpe vinkler, og understreker den presise og minimalistiske estetikken som gjennomsyrer hele BMWs nye designkonsept.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1