Tips redaksjonen
24.10.2016

Nybrent kaffe til folket

137 år etter at det hele startet i Kvadraturens gater, åpner Solberg & Hansen den digitale døren til landets største utvalg i nybrent spesialkaffe. Her bys det blant annet på mikropartier fra verdens ypperste kaffedistrikter, side om side med klassiske blandinger som har røtter tilbake til 1800-tallets spesialforretninger.

Noen tastetrykk unna dørmatten
Med noen enkle tastetrykk kan nå du fylle postkassen, dørmatten eller oppgangen med duften av nybrent kaffe. I nettbutikken finner du mer enn 30 kaffesorter fra 15 land og fire kontinenter samt nærmere 50 sorter rene og smakssatte tevarianter. Du kan også velge i et utvalg tilbehør som gjør at smaken lever opp til kvaliteten, inkludert kaffekverner, tekanner og håndbryggeutstyr som Kalita og Aeropress. Nettbutikken på shop.sh.no byr på flere smakfulle lanseringstilbud og fri frakt i hele landet på alle kjøp over 200,- kroner.

Nykvernet kaffe til folket
Som i Solberg & Hansens sortiment for øvrig tilbyr nettbutikken bare poser med hele kaffebønner. Det er fordi kaffen oksiderer raskere når den kvernes. Derfor bør god kaffe brygges på nykvernede bønner, som i tillegg til å heve smaken på kaffen er et hyggelig og velduftende ritual i seg selv. For alle som mangler en god kaffekvern på kjøkkenbenken, har selskapet fylt nettbutikken med introduksjonspakken «Nykvernet kaffe til folket». Den inkluderer selve referansemodellen for hjemmemarkedet, «Wilfa Svart Nymalt», komplettert av to poser sesongfersk Solberg & Hansen-kaffe.

Kaffeabonnementer uten binding
Stadig flere velger å få matvarer levert på døra med faste intervaller, og det finnes allerede mange kaffeabonnementer på markedet. Unikt for Solberg & Hansens kaffeabonnement er at det belastes månedlig uten bindingstid, levert fraktfritt rett hjem til døren eller postkassen din.

Om Solberg & Hansen
I 1879 åpnet Carl Solberg og Fritjof Hansen sin kaffevirksomhet i Dronningens gate i datidens, norske handelssentrum, Kvadraturen i Kristiania. Norges eldste brenneri innenfor spesialkaffe begynte som leverandør til de klassiske spesialforretningene som solgte kaffe og over disk pakket i brune papirposer. Da kaffebarene revolusjonerte den norske kaffekulturen på 90-tallet, fant Solberg & Hansen en ny nisje der det var etterspørsel etter kaffe av høy kvalitet. Siden har det Oslo-baserte kaffebrenneriet fylt millioner av te- og kaffekopper hos kaffebarer, kaféer og andre serveringssteder i hele landet.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1