Tips redaksjonen
02.09.2014

Ny versjon av Cygnus DIVE godstykkelsesmåler for undervannsbruk

Instrumentcompaniet introduserer nå Cygnus DIVE Mk2, den nye utgaven av verdens første håndholdte undervanns tykkelsesmåler. DIVE Mk2 har nå støtte for både Multiple Echo-teknologi, som måler godstykkelse gjennom overflatebehandlingen, og Single Echo-teknologi, som muliggjør målinger på materialer uten overflatebehandling med stor grad av korrosjon på overflate/bakvegg.

Cygnus Dive Mk2 er spesielt utviklet for dykkere og er designet som en klokke for å gi maksimal fleksibilitet for brukeren.
  Instrumentet er laget av glassfylt harpiks og tåler røff behandling. En stor 28” AMOLED fargeskjerm med tydelige tall kombinert med visning av A-Scan graf sikrer at brukeren alltid kan lese av korrekte verdier. uansett siktforhold. Kabelen til proben er dobbeltisolert og er utrekkbar til 1m. 
  Cygnus DIVE leveres som standard i solid, vanntett koffert med to oppladbare Lithium-Ion batterier, som sikrer 11 timer med kontinuerlige målinger. Det følger også med standard Ø13mm probe, ekstra membraner, testblokk, kalibreringssertifikat og brukermanual.
  Instrumentet kan også leveres med HelmetView, som er et eget display som settes på dykkerhjelmen. I denne opsjonen kan man også få datalogging med plass til inntil 5000 målinger og flere forskjellige løsninger for visning av sanntids måleresultater over vann.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1