Tips redaksjonen
23.11.2017

Ny versjon av Adobe Spark med utvidede funksjoner

Adobe lanserer en premiumversjon av gratis-appen Adobe Spark. Med de nye funksjonene kan virksomheter enkelt skape mer konsistente visuelle uttrykk på web og eller i video.

Det behøver ikke være tid- eller ressurskrevende å skape engasjerende innhold til sosiale medier. Det beviste Adobe da selskapet lanserte gratisappen Adobe Spark, som gjør det mulig for alle å lage visuelt innhold for sosiale medier selv uten å være designer. Nå lanserer Adobe en ny premiumversjon, som med enkle trinn kan skape innhold som reflekterer virksomhetens unike visuelle identitet.
   – Formålet med Spark har alltid vært å gi alle, uavhengig av bakgrunn, muligheten til å skape et sterkt visuelt merkevare på nettet og formidle budskap gjennom visuell historiefortelling. Med premiumversjonen tilfører vi en rekke nye funksjoner som gir enda bedre kreativ kontroll og bidra til å gi et enda mer helstøpt uttrykk, sier Jes Schyum, nordisk kommunikasjonssjef hos Adobe.
   Ved å laste opp logo, finne matchende farger og velge skrifttype i web-appen, produserer Adobe Spark automatisk visuelt tilpasset innhold. Nye funksjoner i premiumversjonen inkluderer 20 skreddersydde maler i Spark Post til ulik bruk, 6 matchende temaer i Spark Page og Spark Video, som også kan tilpasses i forhold til egne merkevarer enten man kommuniserer via nettsider eller video, og et bredt spekter av Spark-overflater hvor brukerne kan tilføre egen logo og oppfordringsvalg. Disse inkluderer bl.a. topp- og bunntekst, video-signaturer og -avslutning.
   Så fort man har lagt opp merkevaren på nettet, vil Spark-løsningen fungere som et nav som tilpasser hvert tema, maler og overflater. Via iOS-appene kan brukerne deretter automatisk synkronisere innhold og prosjekter mens de er på farten.
   Spark Premium er inkludert som en del av Adobe Creative Cloud-abonnement, men kan også kjøpes som et frittstående produkt. Standardutgaven av Adobe Spark er gratis og kan brukes i alle nettlesere på Spark.Adobe.com. For å bruke web-appen må man ha en Adobe ID, Google- eller Facebook-login, slik at prosjekter kan synkroniseres mellom enheter. Spark Video, Spark Page og Spark Post er alle gratis og tilgjengelig i engelsk versjon for iPad og iPhone via Apple App Store.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1