Tips redaksjonen
21.10.2016

Ny vanntett design til badet

Tarketts nye våtromskolleksjon Aquarelle kommer i mange mønstre og farger. Gulv, vegger og border byr på muligheter til å skape et stilsikkert og funksjonelt bad.

Designteamet bak nye Aquarelle har hentet inspirasjon fra farger og vakre strukturer som man finner i naturen. Resultatet er en kolleksjon med mønstre som gir uendelige kombinasjonsmuligheter – fra det folkelig tidløse eller klassisk elegante til det rustikke moderne.
   I kolleksjonen finner du for eksempel gulvmønsteret Raw Concrete, slik at du kan få
et lettstelt og vanntett baderomsgulv med betonglook.
   I kolleksjonen finnes også de velkjente orientalske mønstrene som vi nordboere har blitt så glade i de siste årene. Uansett hvilken stil du foretrekker, er mulighetene til å matche vegger, border og gulv mange.
   Aquarelle-gulvet er mykt og er laget av et materiale som i motsetning til fliser holder en temperatur som er behagelig å gå på, selv uten gulvvarme.
   Tarkett opplyser at Aquarelle-kolleksjonen oppfyller de aller tøffeste kravene til vanntetthet.
En årsak til dette er at veggbelegget monteres horisontalt og strekkes rundt rommet istedenfor å settes opp i lengder, som man gjør med tapet. Dermed unngår man skjøter der fukt potensielt kan trenge gjennom. Veggen kompletteres til slutt med en matchende
bård mot taket.
   Gulv og vegger rengjøres med en myk svamp, lunkent vann og litt universalt rengjøringsmiddel og tørkes raskt over med en nal.

Kilde: perpr.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1