Tips redaksjonen
19.12.2014

Ny trådløs husdyrsvakt fra D-Link

D-Links nye EyeOn Pet Monitor gir dyreeiere muligheten til å overvåke sitt kjæledyr på en enkel og billig måte, fra sin smarttelefon eller nettbrett når de befinner seg utenfor hjemmet.

 

D-Link lanserer nå et overvåkningskamera som forvandler din smarttelefon eller nettbrett til en husdyrsvakt. EyeOn Pet Monitor (DCS-800L/P) sørger for at dyreeieren på en rimelig måte kan følge med på at katten, hunden, fuglen eller andre husdyr har det bra selv om de ikke er hjemme. 
   Dyreelskere kan bruke sin smarttelefon eller nettbrett (iOS eller Android) sammen med gratis-appen mydlink Lite for å se dyret i via en live-video. Det trådløse kameraet er lite og smidig og inkluderer et innebygd nattlys slik at man kan se at dyret har det bra på nattestid.   
   Husdyrsvakten har også toveiskommunikasjon, slik at du ikke bare kan høre og se din firbente venn, men også prate til dyret via smarttelefon eller nettbrett. 

Alle muligheter
– Uavhengig av om du befinner deg hjemme eller på jobben lar EyeOn Pet Monitor deg enkelt holde oversikt over husdyret via din eksisterende telefon eller nettbrett. Det er ideelt for de som vil forsikre seg om at sitt nye husdyr har det bra. Men selv om man bare er nysgjerrig på hva husdyret foretar seg når man ikke er hjemme, tilbyr også vår nye EyeOn Pet Monitor alle muligheter, sier Marco Stenvall, produktsjef for D-Link i Norden. 
   EyeOn Pet Monitor har innebygd fire ganger digital zoom samt bevegelses- og lydsensor.   
   Dyreeieren kan få varslinger når lyd eller bevegelse er registrert av kameraet, for eksempel når en hund bjeffer. På den måten kan man raskt sjekke at alt er bra med dyret. Om dyreeieren befinner seg et sted uten trådløst nettverk, kan man koble EyeOn Pet Monitor direkte til en eller flere smarttelefoner og nettbrett. På den måten fungerer kameraet uavhengig av wifi-nettverk. 
   EyeOn Pet Monitor har en veiledende pris på 749 kroner. I tillegg til en gratis mobilapp medfølger også tre deksler slik at man kan bytte aksentfarge på EyeOn Pet Monitor.

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1