Tips redaksjonen
23.06.2016

Ny touchteknologi for arbeidsbord

NEC Display Solutions Europe lanserer neste generasjons berøringsteknologi for interaktive skjermbord.

De nye 4KUHD-modellene kommer i størrelser fra 55 til 65". Produsenten mener de vil være særlig nyttige i offentlige rom og for bransjer der man skaper, deler og samarbeider i grupper, som i kreative yrker, innenfor media, spillindustrien, utdanning og olje og gass.
   NEC fremholder at berøringsskjermene MultiSync X551UHD og X651UHD-2 InGlass sparer tid, øker produktiviteten og styrker samhandlingen. InGlass-teknologien setter nye standarder ved at opptil ti samtidige handlinger/berøringer er mulig.
   – I tillegg til at denne teknologien er svært fremtidsrettet, gir berøringsbord gevinster i form av økt effektivitet og produktivitet. De nye modellene byr på de beste brukeropplevelsene med berøringsteknologi som er svært presis og samtidig enkel i bruk. Her får man brukeropplevelsen av en tablet, bare i mye større format, sier Erik Okstad, som er teknisk spesialist og løsningsrådgiver for NEC i Norden
   4KUHD-oppløsningen på 3840 x 2160 gir en tilnærmet pixelfri opplevelse, og skjermene er utstyrt med NECs SpecraView-teknologi. Ifølge NEC gir skjermene markedets beste fargegjengivelse og rike funksjoner for å finkalibrere brukeropplevelsen for alle typer programvare. Skjermene er plug and play, har rike tilkoblingsmuligheter og støtter alle større operativsystem. De oppgis å være robuste og enkle å vedlikeholde.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1