Tips redaksjonen
23.11.2015

Ny tiltrotator med grabb for gravemaskiner opp til 4 tonn

Engcon har kommet med den sjette tiltrotatoren i generasjon 2-serien. Det er EC204, som er optimalisert for gravemaskiner på 2–4 tonn, og en av de store nyhetene som gjør at EC204 skiller seg fra den gamle EC02B, er at den nye modellen kan utstyres med integrert grabb eller ekstra hydraulikkfunksjon.

– EC204 er et produkt som bygger direkte på kundenes ønsker, og som så har blitt realisert i et ferdig produkt, sier Martin Engström, forretningsutvikler hos engcon.
   Martin Engström forteller at det i Norden er like vanlig med tiltrotator på de mindre maskinene som det er på de litt større modellene, og mange av kundene han og andre i engcon har hatt kontakt med de siste årene, har etterlyst en litt kraftigere modell enn EC02B, som på sikt skal erstattes av EC204.
   EC204 har 45 graders tiltvinkel og kan med fordel utstyres med engcons proporsjonale styresystem DC2, for trinnløs styring med høyeste presisjon og fjernsupport via mobilnettet. For maksimal sikkerhet sitter det som standard lastventiler på tiltsylinderen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1