Tips redaksjonen
06.06.2016

Ny, tidsriktig shingel fra Icopal

Icopals nye takshingel har skiferutseende og større byggehøyde enn andre shingeltyper. Den grå fargen fra skifer, rette linjer og størrelsen gjør Beito-modellen spesielt egnet til større hytter og hus.

Norske værforhold gjør at taket skal motstå både frost, snø, regn, sol og ikke minst vind. Takshingel er et solid takbelegg med lang tradisjon i Norge. Det er raskt å legge og har lang levetid. 
   Beito takshingel har med sin størrelse og moderne grå farge fra skifer det riktige utrykket for større hytter og hus. De rette linjene passer til både tradisjonelt bygde hytter og hus med moderne utseende.
   – Beito har rett farge til mange av de mest populære fargene hus og hytter beises i nå. Spesielt godt passer den grå Beito-shingelen til de som har valgt en mørk beis til hytta eller huset, sier Asbjørn Jønland, salgsdirektør i Icopal. 

Kort leggetid – lang levetid
Nyheten har byggehøyde på 230 mm, de eksisterende modellene har byggehøyde på 134 og 143 mm.
   – Beito shingel har fått et oppdatert uttrykk som passer veldig godt til både hytter og moderne hus. Vi tror den vil bli populær og gleder oss til å se hvordan den blir tatt i bruk. De store platene gir både et flott utseende og gjør at leggingen går raskere, sier Jønland.
   Beito kan legges på fall ned til 15 grader. Takshingelen er robust og slitesterk og består blant annet av SBS-asfalt og ekte skifer. Det unike klebesystemet til Icopal takshingel gjør taket tett og sikrer umiddelbart feste. Når taket legges, er det ingen folie som må rives av før montering, noe som reduserer avfall ved taktekkingen. 
   Icopal takshingel leveres i flere farger og mønstre. Se oversikt på icopal.no. Forventet levetid på Icopal takshingel er over 30 år, og Icopal gir produktgaranti på hele 20 år.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1