Tips redaksjonen
02.01.2018

Ny takmaling fra Nordsjö

Nordsjö presenterer Professional Xtreme 1, en ny generasjon helmatt og refleksfri takmaling som ifølge produsenten er enkel å påføre, har optimal dekkevne, er enda hvitere og har perfekte flekkegenskaper.

 Selskapet sier videre dette om malingen: Det som karakteriserer denne takmalingen, er at den i tester av profesjonelle malere og i laboratorium oppfyller og får klart godkjent på samtlige krav som stilles til en takmaling – dekkevne, hvithet, påføring, utbedring (flekkmaling) og lik glans fra alle vinkler. Derfor har Nordsjö valgt å kalle den for Nordsjö Professional Xtreme 1, helt enkelt en ekstremt komplett takmaling.
   Nordsjö Professional Xtreme 1 er beregnet til innendørs bruk og egner seg spesielt godt til nybyggproduksjon og i rom med store lysinnslipp, på flater som puss, betong, lettbetong, bygningsplater av ulike slag og glassfibervev. Produktet kan påføres med sprøyte, rulle eller pensel og finns i emballasjestørrelsene 2,5, 10 og 100 liter. Produktet oppfyller også kravet til miljømerket Svanen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1