Tips redaksjonen
16.12.2015

Ny storebror i Jabra SPEAK-serien

Jabra SPEAK 810, ny storebror i Jabra SPEAK-serien, byr på innovativ mikrofonteknologi for en bedre og mer effektiv møteopplevelse. Nyskapningen ZoomTalk retter enhetens fire mikrofoner etter møtedeltakernes stemmer og fjerner bakgrunnsstøy.

Ett av tre telefonmøter forsinkes eller forstyrres på grunn av tekniske problemer eller dårlig lyd. Det viser en skandinavisk undersøkelse som Jabra har foretatt. Jabras SPEAK-serie har nylig passert én million solgte enheter, og nå lanseres storebroren i serien for å øke samarbeidet og produktiviteten i møter ytterligere.
   – Jabra SPEAK-seriens suksess viser behovet for brukervennlige høyttalertelefoner med kvalitetslyd. Med Jabra SPEAK 810 i møtelokalet unngår virksomheten forstyrrelser i telefonmøter og at medarbeidernes dyrbare tid går tapt, sier Bjørn Ekner, Sr. Director Global Product Marketing i Jabra.
   Jabra SPEAK 410 og 510 er utviklet for mindre møter med to til fire deltakere, mens Jabra SPEAK 810 er designet spesielt for å skape bedre møteopplevelser for opptil 15 deltakere.

Enkelt oppsett
Jabra SPEAK 810 er basert på mange års produktutvikling med fokus på brukervennlighet og kompatibilitet. Jabra SPEAK 810 er Plug & Play og kan tilkobles via USB, Bluetooth, NFC samt en 3,5 mm jack-inngang.
   Jabra SPEAK 810 krever i motsetning til komplekse konferanseløsninger ikke en dedikert IP-adresse eller fast telefonlinje. Den fungerer på tvers av virksomhetens kommunikasjonsplattformer. Det gir medarbeiderne større frihet til å avholde møter når og hvor de vil. 

Dårlig lyd ødelegger gode møter
Selskapet opplyser at Jabra SPEAK 810 byr på markedets beste lydkvalitet. Enheten er utstyrt med kraftige høyttalere for at ingen skal gå glipp av noe i samtalen. I tillegg er Jabra SPEAK 810 utstyrt med nyskapningen ZoomTalk, en intelligent, retningsbestemt mikrofonteknologi med rekkevidde på opptil fem meter. ZoomTalk retter enhetens fire mikrofoner etter møtedeltakernes stemmer og fjerner bakgrunnsstøy med digital lydbehandling. Dermed blir det slutt på forstyrrende bakgrunnsstøy, som ekko i lokalet, dører som lukkes, papir som rasler og stoler som knirker.
   – Målet er å gi virksomhetens medarbeidere større frihet, bedre samarbeidsmuligheter og større produktivitet. Det har vi oppnådd med Jabra SPEAK 810 gjennom nyskapende teknologi som ZoomTalk, markedsledende lydkvalitet, mange tilkoblingsmuligheter og enkelt oppsett. Virksomheten sparer tid og penger gjennom effektive møter og en brukervennlig løsning, avslutter Bjørn Ekner.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1