Tips redaksjonen
19.12.2014

Ny spiralfres fra Seco

Seco utvidet nylig Square T4-08-produktserien med en spiralfres med fire skjæregger og en innovativ tangentiell fresdesign.

Helical T4-08 er spesielt godt egnet til kontur- og hjørnefresing og er spesielt egnet til krevende bearbeiding i materialer som støpejern, stål, rustfritt stål og diverse legeringer.
   Solide og pålitelige skjærleier kombinert med flereggede skjær gir optimal fresestabilitet og muliggjør rene 90-graders sider. Skjærene festes tangentielt i fresen slik at skjærekreftene virker på den bredeste delen av skjæret. Dette gjør at man kan øke kuttdybden på freser med mindre diametere. Dette gjelder for alle produktene i serien.
   I tillegg til den høye sponavgangen får brukerne også nyte godt av Helical T4-08s store allsidighet. Fresen leveres i normaltannet og tett-tannet versjon i skjærgeometriene M08 og MD08 i sortene MP3000, MK2050 og F40M. Produktet kommer med Seco-Capto, Weldon, Arbor og Combimaster-innfesting. Verktøyet har en skjærediameter på mellom 25 og 54 mm og skjæredybder fra 22 til 64 mm. Hjørneradiene ligger i området 0,4 til 1,6 mm. I tillegg har hele Helical T4-08-serien integrerte kjølevæskekanaler for å sikre lengre levetider.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1