Tips redaksjonen
23.11.2015

Ny sikkerhetssele for bruk i lukkede rom

Honeywell har lansert Miller H-Design sikkerhetssele, en spesiell sikkerhetsløsning for mennesker som arbeider i lukkede rom.  Selen har et spesialdesignet belte som holder en pustemaske som gir arbeidere i strøm- og vannbehandlingssektoren en komfortabel, fleksibel og lett tilgjengelig egenredningsløsning.

– Vi vet fra kundeundersøkelser at en egenredningsmaske som bæres på en tradisjonell sele, ikke bare er ukomfortabel, men også kan være smertefull, sier Rasmus Christensen, produktansvarlig for fallbeskyttelsesprodukter for Honeywell Safety Products. – Den nye Miller H-Design-selen for lukkede rom gir brukeren rask tilgang til pustemasken så snart det foreligger en kjent eller mulig eksponeringsfare.
   Det polstrede beltet er mykt, fleksibelt og komfortabelt og kan brukes med de vanligste egenredningsmaskene på markedet takket være et spesielt enkeltfestesystem. Det kan også justeres etter høyden til brukeren. Egenredningsmasken kan plasseres enten foran, på siden eller bak på selen for større bevegelsesfrihet, og masken kan i nødstilfelle flyttes i en myk, glidende bevegelse til fronten av beltet på en rask og enkel måte.
   Selen, som overholder EN361:2002, er tilgjengelig alene eller som en komplett enhet med belte og sele.  Beltet leveres i to størrelse (S/M, L/XL) for å passe til en hvilken som helst kroppsform.
   – Miller H-Design-selen gir en overlegen brukeropplevelse, og arbeiderne opplever at de kan bevege seg fritt. Dette er takket være den H-formede designen, som sørger for rask justering av stropper og spenner, samtidig som den gir større bevegelsesfrihet, sier Christensen.
   Skulderstroppene i vevd, elastisk DuraFlex gir Miller H-Design-selen ytterligere komfort, og selens karakteristikker gjør den opptil tre ganger raskere å ta på enn vanlige seler. Disse karakteristikkene inkluderer lett tilgjengelige spenner som gjør det enkelt å foreta justeringer ved å trekke fra toppen og nedover (i motsetning til vanlige selespenner som krever at man trekker nedenfra og oppover) samt en brystsele som kan justeres for en mer komfortabel tilpasning. 
   H-Design-selen for lukkede rom har to store, tynne, vevde løkker for brystfestet og en D-ring for ryggen som er plassert i en vinkel slik at den er lett å nå og koble til. Godt synlige sømmer og fallindikatorer plassert i de vevde løkkene i fronten og på ryggplaten gjør inspeksjon av selen enkel for sikkerhetsansvarlige og for arbeidere. 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1