Tips redaksjonen
20.07.2015

Ny serie sitteklippere fra Jonsered

FR 2318 FA er Jonsereds nye serie sitteklippere som består av fire kraftige og allsidige maskiner. Maskinene har et stort utvalg tilbehør som lett kan tilkobles.

Monteringsrammen på klipperne gjør det enkelt å skifte mellom ulike typer tilbehør. I tillegg til flere typer klippeaggregater kan du komplettere med tilbehør som børste, snøskjær, gummiblad, oppsamler, vogn, tilhenger, moserive, plenlufter, grusharv, spreder, slagklipper, snøfreser og plenrulle.
   Alle sitteklipperne i serien er utstyrt med Jonsereds leddstyring som gjør at bakre hjulpar kan svinge inn under maskinen. Det gir en god manøvrering med minimal svingradius ved fullt rattutslag. Klipperne har også en pedalstyrt, automatisk kraftoverføring – hydrostatisk transmisjon – som gjør at klippingen blir mer effektiv og bekvem.
   Det frontmonterte klippeaggregatet gir god oversikt, noe som gjør det lett å klippe kantene og komme til under busker og i hjørner. Klippeaggregatet kan brukes enten på 103 eller 112 cm, og klippehøyden kan stilles i syv trinn fra 40 til 90 mm. Klippeaggregatet kan enkelt vippes opp i serviceposisjon når maskinen skal rengjøres eller inn til service. Andre praktiske detaljer er de integrerte frontlyktene som gjør det mulig å arbeide både lenge og sent, og timetelleren med servicevakt som forlenger produktets levetid.
   For at føreren skal bli minst mulig utsatt for støy, og for å unngå eksosutslipp, er motoren plassert bak. Det åpne rattet gir god oversikt, og et lavt tyngdepunkt gjør sitteklipperen stabil og behagelig å kjøre.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1