Tips redaksjonen
27.02.2015

Ny serie med Camileo X-Sports-tilbehør

Toshiba annonserer en ny serie av tilbehør for Camileo X-Sports-videokamera. De er utformet for at brukerne skal kunne fange alle spenningsfulle øyeblikk. Serien inkluderer teleskopstang, sugekoppfeste, klemmefeste, flytende kamerastang og tilpasset reiseetui.

"Selfie-stang"
Teleskopstangen eller «selfie-stangen» gjør det mulig å filme seg selv, en gjeng med venner eller få oversikt over publikum på en musikkfestival fra et eget perspektiv. Stangen har et justerbart hode for 360-graders kamerarotasjon. Teleskopstangens maksimale lengde er 94 cm.

Sugekoppfeste for glassoverflater
Med sugekoppfestet kan brukeren koble sitt Camileo X-Sports-videokamera til et bredt spekter av glassoverflater, for eksempel et bilvindu dersom det er fartsfylt spenning som skal dokumenteres. Festet, som også fungerer når etuiet er i bruk, gjør at brukerne kan dra nytte av et smidig og sikkert festegrep som gir full trygghet.

Klemmefeste for utendørsaktiviteter
Et praktisk klemmefeste (se bildet) lar brukere montere sitt Camileo X-Sports-videokamera til en rekke gjenstander. Det er aktuelt for bruk under aktiviteter som sykling, roing og skikjøring. Det praktiske klemmefestet tillater montering på objekter i alle forskjellige former og størrelser, inkludert ujevne og tynne gjenstander.

Flytende kamerastang
Den flytende kamerastangen er utformet for å holde Camileo X-Sports-videokamera flytende om det havner i vannet. Med et praktisk håndtak stikker den flytende enheten opp fra vannet og er med sin knallgule farge enkel å få øye på. Med et justerbart armbånd sørger stangen for at brukeren ikke mister et eneste øyeblikk – uavhengig av om han befinner seg i vannet eller ikke. 

Bæreetui 
Det nye X-Sports-bæreetuiet har rom til alt tilbehør slik at brukeren kan holde alt kamerautstyret samlet på ett sted.

Laget for et liv i bevegelse
Videokameraet Camileo X-sport, som ble lansert tidligere i år, er laget for å filme actionfylte øyeblikk. Den har ultra-vidvinkelobjektiv og en 5,08 cm (2") LCD-skjerm, slik at brukeren kan følge med på hva han filmer og enkelt se gjennom opptakene i Full HD 60fps. Kameraet kommer med en rekke tilbehør, inkludert klemmefeste og fjernkontroll. Camileo X-Sports er vanntett ned til 60 meter når det er plassert i det medfølgende, vanntette etuiet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1