Tips redaksjonen
21.10.2016

Ny prosjektdirektør for Eliaden

1. oktober overtok Svein Arnesen som ny prosjektdirektør for Eliaden. I mer enn 35 år har han arbeidet med salg- og markedsføring, blant annet i elektrobransjen. De siste 15 årene har han vært ansatt i Nelfo som salgssjef i fagtidsskriftet Elmagasinet.

Arnesen har et stort nettverk i elektrobransjen. Han er godt kjent med Eliaden, både som utstiller og som en del av salgsteamet for Eliaden de siste årene.
   Selv om tidligere Eliadesjef Svein Hjelmås ikke lenger ønsker å ha totalansvaret for Eliaden, skal han fortsatt arbeide med salg og utstilleroppfølging i Eliadeteamet. Med Hjelmås i spissen ble målet om 20 000 besøkende nådd på årets arrangement. 
   – Årets Eliade fikk et skikkelig løft. Antall besøkende økte med mer enn 20 prosent. Trenden de siste årene med sviktende besøkstall er snudd. Her har Eliadeteamet med Hjelmås i spissen gjort en kjempejobb. Ufordringen er å ta denne utviklingen enda et trinn, sier Arnesen, som opplyser at 60 utstillere allerede har meldt seg på til neste Eliade.
   – Det er en pangstart for det som skal skje om knapt to år. Alt ligger til rette for et enda større og bedre arrangement i 2018.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1