Tips redaksjonen
08.08.2018

Ny produktfamilie fra Mobotix

Den nye MOBOTIX MOVE-serien er de første MOBOTIX-kameraene som både har støtte for ONVIF S- og G-profiler med videostrømming med en oppløsning på 3 og 4 MP med inntil 30 bilder per sekund.

- MOBOTIX MOVE er en erkjennelse av at vi må levere det samme nivået av MOBOTIX-ekspertise til et større utvalg produkter med spesifikke krav,forklarer Thomas Lausten, administrerende direktør hos MOBOTIX.  
   - Vi lyttet til kunder og samarbeidspartnere over hele verden for å skape en ny produktfamilie med standard-baserte funksjoner som samtidig har kvaliteten, påliteligheten og de nyskapende aspektene som MOBOTIX er kjent for innen sikkerhets- og adgangskontrollmarkedet.

Ekte dag- og natt-funksjon
MOBOTIX MOVE er også den første kameraserien fra MOBOTIX som har motoriserte varifokale linser, rask mekanisk «Pan-Tilt-Zoom», raske kuppelkameraer og bredt dynamisk område-sensorer med inntil 4MP i oppløsning. Den innebygde programvaren gir deg Smart Event-funksjoner, fjernzoom samt fokus- og iris-kontroll på autofokuslinsen. Hver enhet har et innebygd SD-kortspor, og visse modeller har integrert IR LED-belysning. Den ekte dag- og natt-funksjonen med integrert flyttbar IR-filterteknologi gir fargebilder om dagen og monokrome, infrarødfølsomme bilder om natten. Med full ONVIF-støtte har MOBOTIX MOVE-kameraene innebygd støtte for en lang rekke programvarer for videobehandling og NVR-enheter, inkludert PTZ-kontroll, audio, multikasting og reléutgang.
   - Med de nye MOBOTIX MOVE-kameraene har kundene våre flere valg uten at det går på bekostning av kvaliteten. Alle MOBOTIX MOVE-produkter er spesifisert og testet av MOBOTIX i Tyskland og produsert under oppsyn. Kundene kan være trygge på at vi ikke mister vårt produkt-DNA, og alle MOBOTIX MOVE-enheter leveres og støttes i henhold til de samme kvalitetsstandardene som kundene våre forventer, sier Thomas Lausten.

Et nytt «Management Center» lanseres snart
Alle MOBOTIX MOVE-enheter kan kontrolleres via integrert nett-GUI ved hjelp av PC-baserte nettlesere og vil også ha innebygd støtte i den kommende 2.0-versjonen av MOBOTIX Management Center, som kommer i siste kvartal av 2018. 
 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1