Tips redaksjonen
06.03.2014

Ny panel-PC fra Moxa

Moxa lanserer ny panel-PC sertifisert for ATEX Zone 2, IECEx og UL C1D2 for olje- og gassmarkedet.

– Vi opplever stor interesse fra markedet for Moxa sine nye ATEX Zone 2 PC, sier Lars Hovind-Sande, Strate­gic Sales Manager for Oil & Gas Markets. 
  Med den nye EXPC – 1319 har Moxa kommet med en panel-PC som er vifteløs og robust, og som er laget for krevende olje- og gassmiljøer. Den nye EXPC – 1319-serien har Dual Core Intel Atom D525 1,8 GHz–prosessor opptil 4 GB minne og er designet for å levere høy ytelse for miljøer der ATEX Zone 2 er påkrevd. 
De nye PC-ene er ATEX Zone 2-, IECEx- og UL C1D2-sertifisert og leveres med to RS-232/422/485 serielle porter med 2KV isolasjon og to gigabit LAN-porter. Den oppgis å gi pålitelig høyhastighets ethernet LAN med full nettverksredundans. 
  PC-ene leveres med vifteløs strømlinjeformet design som gir svært effektiv varmespredning. Ifølge Moxa er denne en av de mest pålitelige industrielle ATEX-godkjente PC-ene på markedet. I tillegg leveres EXPC - 1319 med et utvidet sett av selvdiagnostikk, som er tilgjengelig over SNMP, og som er ideelt for fjernovervåking og kontroll.
 
PC-ene kommer med touchskjerm med 1000 nits herdet ripebestandig glassfilm og antirefleks, noe som gjør at de kan brukes under vekslende lysforhold, inkludert direkte sollys.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1