Tips redaksjonen
31.08.2015

Ny og større løfteplattform gir flere bruksområder

– Vår nye løfteplattform dekker bokstavelig talt et stort behov i markedet, forteller salg- og prosjektleder Anne Marie Karlsen hos ThyssenKrupp Encasa. Vi har erfart at mange av de ordinære modellene som tilbys, rett og slett har for liten kapasitet, enten det er snakk om løftekapasiteten eller størrelsen på plattformen.

– Modellen ILS 1K har en løftekapasitet på hele 1000 kg. Den største plattformen er på 140 x 250 cm med en døråpning på så mye som 130 cm. Og den trenger en sjaktgrop på bare 11 cm. Dette gjør at denne løfteplattformen dekker en rekke bruksområder og kan passe i vidt forskjellige typer virksomheter, fortsetter Karlsen. – Eksempelvis kan den være en god og praktisk løsning til båre- og sengetransport på sykehjemmet eller legesenteret, til tunge løft mellom etasjene i møbelforretningen eller på verkstedet.
   – ILS 1K er også svært brukervennlig. Dessuten har vi lagt stor vekt på driftssikkerheten, understreker Karlsen. – For en løfteplattform som ikke fungerer slik den skal, skaper bare problemer og unødig irritasjon. Så kvaliteten er viktig.
   ILS 1K kan installeres både i nybygg og i eksisterende bygg. De mange valgmulighetene når det gjelder utstyr, farger og materialer gjør at den kan tilpasses ulike typer bruk og miljøer.

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1