Tips redaksjonen
27.07.2017

Ny og smart løfteplattform der plassen er begrenset

Mange installerer en standard løftplattform for å forbedre tilgjengeligheten for rullestolbrukere. Men i en del tilfeller med små høydeforskjeller kan det være vanskelig å få til en god og praktisk løsning på grunn av plassproblemer.

– SwingOn dekker helt klart et behov i markedet, kommenterer administrerende direktør Morten Braastad hos thyssenkruppEncasa. – Selv et par trinn er umulig å forsere for en rullestolbruker uten hjelp, og ofte kan en standard løfteplattform eller en rampe rett og slett ta for stor plass.
   – Det unike ved SwingOn er at den henger oppslått inntil veggen rundt hjørnet for trappen når den ikke er i bruk. Så, når den skal brukes, slås plattformen enkelt ut, og brukeren svinges 90° rundt – enten opp eller ned. På denne måten vil aldri SwingOn ta opp plass i selve trappen. – Lurt, ikke sant, sier Morten Braastad.
   – Og så kan den selvfølgelig brukes utendørs også, og den passer like bra i offentlige som private miljøer. Designen er robust, og alle deler er lett tilgjengelige for vedlikehold. Og ikke minst, en installasjon av SwingOn utføres enkelt på noen få timer, avslutter Braastad.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1