Tips redaksjonen
20.12.2019

Ny minigraver skal følge opp bestselger

Klasselederen Nante NT10, som er solgt i rundt 400 eksemplarer i Norge, følges nå opp med nyheten NT12.

Det betyr en forbedret minigraver med utvidet bruksområde både for proff- og privatmarkedet.
   Kinesiske Jianxi Nante Construction Machinery Co. Ltd. har så langt hatt stor suksess med sin minigraver Nante NT10, som ble lansert på det norske markedet i september 2017. Nå følger den norske importøren Wee.no opp med NT12, som overtar i et stadig voksende marked for minigravere tilpasset både bygg/anleggsbransjen og privat bruk.

Svingbar bom og Yanmar-motor
NT12 er kort fortalt en oppgradert og noe større utgave av bestselgeren NT10.  Gravemaskinen har en egenvekt på 1200 kg og er utstyrt med brede belter som gjør maskinen stabil med god flyteevne og fremkommelighet. I Nante NT12 er det montert en tresylindret Yanmar dieselmotor som yter 13 kW, og maskinen har en svingbar bom som kan utstyres med tømmer/steinklype, fast pusseskuff, hydraulisk tiltbar pusseskuff og meiselhammer. Det gjør minigraveren tilpasset små og mellomstore oppdrag innen bygg- og anlegg, drenering, gartnervirksomhet, mudring, såling og annet. Det er ikke krav til maskinførerbevis for NT12.
Nante-serien har tatt et nytt steg, forteller maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken.
   – NT12 viser både i bruksområde, motorisering og design at kineserne har tatt et nytt steg for å møte norske brukerpreferanser. Maskinen har blant annet både svingbar bom og utvidet pumpekapasitet, og dermed har vi fått en kraftigere minigraver som også innfrir krav for oppdrag inne i bygg, forteller Bakken.

For mer informasjon, se wee.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1