Tips redaksjonen
09.03.2016

Ny løsning for kreative

Med nye Adobe Portfolio kan alle i løpet av få minutter lage sin egen kreative online-portefølje, integrert med verdens største sosiale kreativitetsnettverk, Behance. Løsningen er gratis for alle Creative Cloud-medlemmer.

Ved opprettelse av en egen portefølje kan man velge en gitt design eller lage sin egen.  Deretter tilpasser man hjemmesiden med en personlig URL, analyseverktøy, fonter og passordbeskyttelse.
   – Egen jobbportefølje er viktig for kreative. Den er deres digitale visittkort og ofte inngangsbilletten til en ny kunde, et nytt oppdrag eller et jobbintervju. Vi er glade for å kunne lansere en løsning som gjør det enkelt å presentere arbeidet på en personlig og estetisk tiltalende måte, sier Jes Schyum, nordisk kommunikasjonssjef hos Adobe.
   Adobe Portfolio er gratis for alle Creative Cloud-medlemmer. Er man også medlem av Behance blir prosjektene i Adobe Portfolio automatisk synkronisert med denne profilen, noe som muliggjør at millioner av kreative over hele verden kan se og kommentere arbeidet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1