Tips redaksjonen
18.11.2019

Ny lineærrobot fra KUKA

KUKA utvider sin produktfamilie med et omfattende utvalg av lineærroboter.

Det nye tilskuddet KR80L bidrar til å optimere kundenes automatiseringsbehov innenfor mange områder.
   Automatisering blir stadig viktigere innenfor maskinbetjening og materialhåndtering. Enkel og nøyaktig forflytning er et viktig krav til de lineærrobotene som brukes til forskjellige automasjonsoppgaver.
   – Vår nye lineærrobot KR80L vil gi kundene enda flere muligheter til kostnadseffektiv automatisering av sine smarte fabrikker, sier Joacim Lorentsson, salgssjef i KUKA Nordic.
   KUKAs lineærroboter skaper fleksible løsninger. KR80L kan eksempelvis arbeide over et område opp til 45 meter og den kan utrustes med flere ekstra akser. Det er også mulig å montere en seksakset robot på en portalrobot, og på den måten oppnå en ekstremt fleksibel løsning for sveising og maskinapplikasjoner.
   Lineærroboten er dessuten hevet opp over arbeidsflaten, noe som virkelig
sparer mye plass.
   – Dette gjør den spesielt godt egnet til maskinbetjening og materialhåndtering på både små og store arbeidsflater. Effektivitet og enkelhet karakteriserer KUKAs nye lineærroboter. Takket være forskjellige slaglengder og tilvalg kan man enkelt og effektivt koble sammen prosessene i forskjellige maskiner og anlegg. KUKAs lineærroboter benytter samme robotstyring, KRC4, som KUKA industriroboter,
hvilket innebærer at det blir meget enkelt for operatøren å programmere roboten,
sier Joacim Lorentsson.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1