Meny
20.10.2015

Ny komplett serie av verneklær

Fra høsten av er en ny generasjon av sertifisert sikkert og synlig arbeidstøy på markedet fra Mascot. Hele 19 nye produkter med utallige funksjonelle detaljer utgjør tilsammen serien Mascot Safe Supreme. Serien er beregnet på entreprenører i bygg- og anleggsbransjen.

Mascot Safe Supreme arbeidsklær er sertifisert i henhold til EN ISO 20471. De fås i seks tofargede kombinasjoner med grunnfarger i fluoriserende gult, oransje eller rødt med kontrastfarger i mørke farger der produktene er mest utsatt for smuss.

Høy slitestyrke
Produsenten opplyser at Mascot Safe Supreme oppfyller de høyeste kravene til komfort og slitestyrke. En smart sammensetning av materialer i bukser, shorts og overaller plasserer primært den myke bomullen inn mot kroppen for komfort, og polyester på utsiden for slitestyrke. I tillegg er det utallige slitesterke cordura-forsterkninger på særlig utsatte steder, som i lommer, på knærne og ved håndleddene. Cordura er syv ganger sterkere enn bomull og gir produktet ekstra lang holdbarhet. Sømmene er også forsterket. Bukser, shorts og overaller er sydd med tredoble sømmer flere steder for å sikre slitestyrke her også.

Nye produkttyper
Helt nye typer fleksible overdeler kommer nå med EN ISO 20471-sertifisering. Det er tatt hensyn til ulike temperaturer og årstider med for eksempel en termojakke, termovest, en fôret hettegenser og en softshelljakke. Skjortene og genserne i serien har elastiske reflekser som gir optimal bevegelsesfrihet uten begrensninger.

Til alle medarbeidere
Den nye serien kommer i tre ulike benlengder som standard og i opptil 17 ulike livvidder per benlengde. Alle benlengdene kan forlenges med tre cm. En rød søm på baksiden av stoffet kan enkelt fjernes med kniv eller sprettkniv, slik at buksene får ekstra lengde. Det er en helt ny oppfinnelse på markedet.

Vær trygg med sertifisering i klasse 3
Har man bruk for den høyeste sikkerhetsklassen i EN ISO 20471, finnes det to muligheter. Man kan velge produktet som alene har klasse 3, eller velge to produkter som til sammen er sertifisert i klasse 3. Mascot har fått godkjent et helt unikt og enkelt bokstavsystem. Systemet gjør det lett å se de forskjellige klassene og kombinere plaggene til klasse 3-bekledning.

Utallige kombinasjonsmuligheter
Serien skiller seg fra mengden med en moderne og ergonomisk design kombinert med flere nye funksjoner. De lett skrå refleksstripene gir produktene et sporty preg. De nye fargekombinasjonene er avstemt med resten av sortimentet. Det finnes derfor utallige kombinasjonsmuligheter blant Mascots 600 ulike produkter.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no