Meny
27.07.2017

Ny kameraserie fra MOBOTIX

Intelligente, kraftige og fleksible. Dette er kodeordene for kameraene i Mx6-serien, som er MOBOTIX' kraftigste 6MP-kamerasystem noensinne - og det første systemet som støtter H-264-formatet/industristandarden ONVIF. Dette opplyser selskapet i en nyhetsmelding.

Den tyske overvåkningsprodusenten MOBOTIX har akkurat lansert sin helt nye 6MP-kameraserie Mx6, som består av utendørskameraene M16, D16, S16 og V16. Umiddelbart ligner de nye modellene selskapets x15-kameraserie (som fortsatt er tilgjengelig), men innovative oppdateringer har blitt tilføyd både hovedkortet og programvaren.

Større ytelse og intelligens
De nye kameramodellene er utstyrt med en helt ny og kraftig CPU som leverer opptil to ganger så mange bilder per sekund som tidligere modeller, og i samme høye oppløsning.
   Den nye kameraserien har også større kapasitet til programvare som 3D-bevegelsesanalyse og nummerskiltgjenkjenning enn sine forgjengere. Hyppige programvareoppdateringer sørger for at ytelsen i det intelligente kamerasystemet konstant forbedres.

Skarpe bilder i formatene MxPEG og H.264
Mx6-kameraene kan levere data i opptil tre forskjellige formater på samme tid: MxPEG, MJPEG og – for første gang noensinne – H.264. Dette gjør det mulig for MOBOTIX-brukere å velge akkurat det formatet som passer til deres behov. Man kan for eksempel bruke MxPEG ved behov for ekstra høy bildekvalitet, eller H.264 for å oppnå full kompatibilitet med industristandarden.
   MOBOTIX opplyser at Mx6-serien kommer med en rekke grunnleggende funksjoner, som sikrer at kameraene er i samsvar med ONVIF, som er den globale standarden for åpent grensesnitt. Med neste fastvareoppdatering oppnår serien full ONVIF-kompatibilitet.
   MOBOTIX opplyser at RTSP/Multicast gjør at det nye Mx6-systemet har blitt enda mer fleksibelt og har større ytelse. Mulicast gjør det mulig for et ubegrenset antall brukere å få tilgang til kameraenes bildefrekvens.

Fordeler ved desentralisert system
Det desentraliserte systemet gjør at kameraene ikke bare leverer skarpe bilder, de analyserer også dataene, fanger opp potensielle risikoer og gir varsler, slik at man har større mulighet for å avverge situasjoner som ellers kunne ført til økonomiske tap på grunn av tyveri, hærverk og brann.  

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no