Tips redaksjonen
16.12.2015

Ny isolasjon for flate tak

Takisolasjonssystemet TOPROCK innebærer at store mengder materialer kan håndteres på en effektiv måte. Systemet består av lameller og topplater som leveres samlet på en spesialdesignet miljøpall.

Hver pall består av en komplett leveranse for et bestemt antall kvadratmeter, og det eneste som blir igjen etter utleggingen, er emballasjen av resirkulerbar PE-folie.
   Med TOPROCK forenkles håndteringen betydelig, og montørene slipper å løpe mellom paller og bære materialer over lange strekk. Lamellene er lette å bære og enkle å legge ut. Selv ved store isolasjonstykkelser legges det få lag, og den raske løsningen sparer både tid og penger.
   På Bygg Reis Deg 2015 lanserte selskapet den nye, smarte takløsning; TOPROCK CTF.
   I likhet med TOPROCK består TOPROCK CTF av en kombinasjon av lameller og topplater som leveres samlet på en miljøpall. Det nye er at lamellene er tilskåret for direkte å skape fall på taket, derav navnet CTF (cut-to-fall).
   En separat løsning med takfallplater blir derfor overflødig, og tiden utleggingen tar kan reduseres med opptil 50 prosent avhengig av takets utforming.
   Både TOPROCK og TOPROCK CTF er produsert av ubrennbar og fukt- og vannavvisende ROCKWOOL steinull.

Kilde: mynewdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1