Tips redaksjonen
25.03.2014

Ny høyeffektiv varmtvannsbereder

Panasonics nye varmtvannsbereder, spesielt utviklet for nordiske forhold, kobles rett til varmepumpa og gir høy ytelse selv på de kaldeste dagene.

Panasonic har lansert PAW-TD20B8E3-NDS varmtvannsbereder som er tilpasset selskapets luft til vann-varmepumper i Aquarea Bi-Bloc- og Mono-Bloc-serien. Det nye produktet er spesielt utviklet for nordiske forhold og gir effektiv oppvarming og/av varmtvann selv når det er veldig kaldt ute.
 Tanken er utviklet for å være best mulig tilpasset de som skal installere og vedlikeholde. Rask installasjon sikres ved at den kommer ferdig montert med en treveis ventil og A-klasse-pumpe. Firkantet utforming gir enkel integrasjon i de fleste hjem, og vedlikehold blir lettere ved at frontpanel enkelt nås og åpnes for tilgang til pumpe, ventil, strømforsyning og varmekolbe.
  DHW-sylinder i rustfritt stål gir en robust løsning med lang levetid. Bruk av polyuretan gir god isolasjonseffekt og gjør at tanken kan installeres hvor som helst i hjemmet, inkludert i garasjen uten at dette påvirker effektiviteten. Alle tilkoblinger er praktisk plassert på toppen av tanken.
  Mer informasjon er tilgjengelig på www.aircon.panasonic.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1