Tips redaksjonen
04.03.2015

Ny generasjon støpejernsprodukter

Det franske selskapet Le Creuset har vært kjent for sine originale støpejernsgryter siden 1925. 89 års forskning og løpende produktutvikling ligger til grunn for lanseringen av den nye støpejernsserien, som er en videreutvikling av de klassiske støpejernsproduktene fra Le Creuset.

Serien er tilpasset den moderne familien med utgangspunkt i forbrukernes ønsker og behov, noe som gjør de ikoniske støpejernsproduktene mer aktuelle enn noensinne.
   Alle grytene kommer med ergonomisk stålhåndtak som er behagelig å holde i, og som samtidig tåler høye temperaturer. Lokket er enda mer tettsluttende enn før, slik at maten blir saftigere, og slik at aromaen forsterkes under tilberedningen. Grytene har dessuten blitt utstyrt med ekstra store håndtak, som gjør det mulig for selv en voksen mann å få godt grep om håndtakene – også med grytekluter eller grillhansker.
    Innvendig er den sandfargede emaljen motstandsdyktig mot misfarging og flekker forårsaket av matvarer.
   Oppgraderingen av støpejernsproduktene omfatter alle de velkjente Le Creuset-fargene og de mest populære størrelsene og variantene av gryter og panner.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1