Tips redaksjonen
28.05.2014

Ny frostvæske varer i fem år

Alde lanserer nå Alde Glykol Premium G13. Det er en ferdig frostvæskeblanding som beskytter ned til -37 °C, som varer i hele fem år, og som danner et langvarig beskyttelseslag for varmeanlegget og de innvendige aluminiumrørene. Den gir ingen gelédannelse eller separasjon og oppgis å være miljøvennlig. 

Alle som elsker campingliv om vinteren, vet at frostvæske kan være den beste vennen å ha når temperaturen begynner å krype nedover. Etter et omfattende utviklingsarbeid kommer nå Alde med en helt ny frostvæskeblanding som er tilpasset Aldes varmeanlegg – Alde Glykol Premium G13. 
  – Den nye frostvæskeblandingen vil glede mange bobil- og campingvogneiere. I tillegg til Alde Glykol Premium G13s fantastiske egenskaper er det bare nødvendig å skifte den ut hvert femte år, sier Håkan Streimer, Sales & Marketing Manager hos Alde. 
  Alde fremstiller varmeanlegg for bobiler og campingvogner. Bak dagens Alde står den smarte oppfinneren og entreprenøren Alde Rask. Allerede på 50-tallet savnet Alde komfort i campingvognen han hadde fått bygd til familien sin. På 60-tallet lansert Alde det første varmeanlegget for fritidskjøretøy, som raskt fikk oppmerksomhet på grunn av effektiviteten.  
  Selskapet, som har hovedkontor og produksjonsanlegg i Färlöv utenfor Kristianstad, er i dag verdensledende innenfor sitt felt og er representert på et stort antall markeder. 
  Alde Glykol Premium G13 leveres i plastflasker på 1, 4, og 25 liter og i 200-liters fat. Produktet kan kjøpes hos Aldes forhandlere. Se liste på www.alde.se/support/alde-servicestaellen. 

Kilde: news.cision.com 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1