Tips redaksjonen
30.12.2013

Ny energilogger fra Fluke

IKM Instrutek tilbyr en nyskapende energilogger fra Fluke beregnet på anleggsledere og profesjonelle elektrikere.

Den trefasede energiloggeren, Fluke 1730, er et nyskapende og brukervennlig verktøy med profesjonelle funksjoner for energiinnsamling. Den gjør det mulig å samle inn energidata på en trygg måte, mens den tilhørende Fluke Energy Analyze-programvaren passer til analyse- og rapportering.
   Selv godt drevne anlegg kan oppleve energitap, vanligvis gjennom ineffektivitet i utstyr eller systemer eller på grunn av drift på kostbare tidspunkter på dagen på strømforbruksplanen. Å oppdage disse tapene krever logging av energiforbruk over tid, der man bruker kostbare nettkvalitetsanalysatorer som betjenes av teknikere. Disse kostnads- og ferdighetsbarrierene har gjort energirevisjoner upraktisk for mange anlegg. 
  
Energiloggeren fra Fluke endrer dette. Verktøyet gjør at teknikerne kan laste inn undersøkelser og energilogginger rett fra esken. Derved får man informasjon som er nødvendig for å identifisere og prioritere energibesparende prosjekter.

Nyttig programvare
Energiloggeren utfører nøkkelmålinger av spenning, strøm, effekt og effektfaktor for å identifisere områder med energitap. Alle målte verdier logges automatisk og kan vurderes under logging. Den har den høyeste sikkerhetsstandarden i bransjen, kan drives direkte fra den målte kretsen, noe som eliminerer behovet for å finne et strømuttak. Loggeren har to USB-porter for rask nedlasting av data til datamaskiner eller standard minnepinner.
   Data som er logget av Fluke 1730, kan importeres til Fluke Energy Analyze-programvaren for videre behandling og arkivering. Programvaren lar brukerne analysere energi- eller belastningsprofiler, der de også kan zoome inn og ut på detaljene, legge til kommentarer, bilder og annen informasjon til data, tilrettelegge forskjellige loggingsøkter, lage rapporter og eksportere målingsresultater.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1