Tips redaksjonen
28.05.2014

Ny diamantskive gir hurtigere kapping

Norton Clipper lanserer en ny diamantskive for betong, armert betong og andre harde materialer. Den nye skiven, som har betegnelsen Duo Extreme+, er en videreutvikling av Duo Extreme og oppgis bl.a. å gi hurtigere og mer bekvem kapping samt å ha lengre levetid enn sin forgjenger.

Duo Extreme+ har U-formede uttak i diamantsegmentene, noe som gir hurtigere og mer friskjærende kapping. Segmentene er 15 mm høye og gir derfor lang levetid på skiven. Den nye skiven kapper opp til 20 prosent hurtigere og har opp til 20 prosent lengre levetid enn sin forgjenger, i henhold til produsenten. Diamantsegmentene er av en ny type med høyere og jevnere densitet og er lasersveisede på stambladet med en ny metode som gir bedre holdfasthet. Dette gir igjen et sikrere arbeidsmiljø. Segmentene er videre trapesformede, noe som gir et lavere vibrasjonsnivå og mer bekvem kapping for brukeren.
  Den nye skiven er beregnet på tørr- eller våtkapping av betong, armert betong, harde materialer og diverse byggematerialer. Den finnes i dimensjonene 230mm, 300mm og 350mm for vinkelslipemaskiner, håndholdte bensindrivne maskiner samt for gulv- og veisager.
  – Med denne nye skiven kan kapping og saging av betong og armert betong gjøres på kortere tid, samtidig som brukeren får et sikrere arbeidmiljø og mindre vibrasjoner, sier Frithjof Kihle, salgsrepresentant for Norton Clipper hos Saint-Gobain Abrasives AS. 

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1