Tips redaksjonen
08.12.2017

Ny betongmaling som tåler vann

Hey’di Betonglook er sementbasert og skal blandes med vann og påføres med kost. Malingen kan brukes på de fleste underlag, som fliser, tre, gips, puss og tegl.

Tilsvarende produkter har til nå vært kalkbasert. Siden Hey’di Betonglook er sementbasert, kan det brukes både ute og i våtrom. Produktet inneholder Hey’dis Waterseal, som var nominert til byggenæringens innovasjonspris på Bygg Reis Deg 2017. Resultatet er helt vanntette produkter.
   Produktet er i utgangspunktet laget for vegger, men kan også brukes til å male over gamle fliser på baderommet, til å gi krukker et betongutseende og på utebenker eller bordplater.
   – Mulighetene er uendelige, og så lenge man vil at noe skal se ut som det er laget av betong, er det bare å male over, sier Kristin Mobakk, salgsansvarlig i Hey’di.
   Hvis man bruker malingen på møbler eller andre flater som trenger mye rengjøring, bør de etterbehandles med Hey’di Top for enklere renhold.
 
– Fantastisk respons
Produktet leveres i fire naturlige farger: granitt, betong, skifer og lava. Hey’di Betonglook er i dag bare til salgs hos Maxbo, og boksen med 2,2 kilo koster 399 kroner.
   – Det har vært en fantastisk respons fra kundene, sier Marianne Fischer Paulsen, kategorisjef for blant annet maling i Løvenskiold Handel. – Dette er en kundegruppe som har vært veldig entusiastiske over alle de mulighetene som nå åpner seg i bruken av produktet, sier Paulsen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1