Tips redaksjonen
20.10.2015

Ny barnevognserie for aktive foreldre

Sport- og fritidsutstyrsprodusenten Thule lanserer i høst en helt ny barnevognserie i Norge. Thule Glide og Urban Glide en myntet på aktive familier som ønsker å ta barna med på løpeturer eller utflukter i alle typer terreng.

Svenske Thule utvider nå sitt ”Active with Kids”- segment med en ny barnevognserie. Serien har to hovedmodeller: Thule Glide og Thule Urban Glide. Begge er utviklet for å møte den moderne barnefamiliens stadig høyere krav til funksjonalitet og komfort, og er bedre tilpasset livsstilen til mer aktive, nordiske småbarnsforeldre.
   Thule Glide er en lett og aerodynamisk sportsvogn som gjør at man får mest mulig ut av løpeturen med små barn. For å gi best mulig retningsstabilitet i høyere hastighet er Thule Glide utstyrt med et fast forhjul på 16 tommer, og de to 18-tommers bakhjulene er montert til dempere for å gjøre turen så behagelig som mulig for barnet. Glide har et justerbart håndtak for god ergonomi samt et bremsehåndtak for å raskt å kunne stoppe eller redusere farten i nedoverbakker. Sportsvognen har et polstret sete som kan justeres ned mot horisontal liggestilling, noe som gir optimal hvile for de minste. Den justerbare solskjermen har «vindu» som gjør det lett å se barnet til enhver tid.
   Thule Urban Glide kommer i to versjoner – for ett eller for to barn. Urban Glide er en lett og solid allroundvogn for aktive foreldre og er utstyrt med ergonomisk håndtak, fotbrems, justerbar solskjerm med «vindu», dempede bakhjul samt et forhjul som både kan låses eller snurre fritt. I likhet med Glide er den enkel å slå sammen for kompakt lagring eller transport. Thule Urban Glide har en rekke tilleggseffekter, så som bilseteadapter, matbord og regntrekk. Urban Glide leveres i tre farger.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1