Meny
30.12.2013

Ny Yale Doorman

I begynnelsen av oktober ble det lansert en ny funksjon til Yale Doorman. Lanseringen markerte også starten på et spennende samarbeid mellom Securitas Direct Verisure på den ene siden og TrioVing/ASSA ABLOY på den andre siden.

Partnerskapet mellom de to selskapene har resultert i utviklingen av markedets første integrerte smarte lås, Yale Doorman v2. Nøkkelen befinner seg i skyen og kan styres fra smarttelefonen. På den måten kan du slippe inn håndverkere, barn, barnebarn og gjester via telefonen eller nettbrettet, uansett hvor du selv er. I samarbeidet har ASSA ABLOY utviklet selve låsen og Securitas Direct Verisure styringsenheten som gir tilgang til app’en, alarmen og resten av de løsningene som måtte komme i fremtidens smarte bygg. 

Fremtidens løsning
Gjennom app’en har du full kontroll på låsen og huset ditt, og du kan også koble boligalarmen på eller av.
   I forbindelse med lanseringen uttalte adm. dir. i Trioving, Leif Lippestad, følgende til pressen: – Dette er en del av fremtidens løsninger, der låser og andre funksjoner i boliger blir integrert og gir mulighet for fjernåpning ved hjelp av smarttelefon. Vi har en ledende posisjon når det gjelder valgene som forbrukerne tar innenfor avlåsning. Integreringen er gjort mulig, takket være den nye versjonen av Yale Doorman. Verisure er en ideell samarbeidspartner for oss – ikke bare fordi vi deler syn på betydningen av kvalitet og sikkerhet – men også fordi Verisure har daglig kontakt med et formidabelt antall kunder. Det er svært spennende at dette partnerskapet er blitt en realitet.
  
 Dick Seger, adm. dir.i Securitas Direct Verisure, sier: – Samarbeidet med ASSA ABLOY Scandinavia, representert ved TrioVing i Norge, er et viktig skritt for oss og vår strategi om å sikre vår posisjon som en ledende aktør i markedet for Smarte Boliger. Sammenkobling og integrering av funksjoner og tjenester i boliger, slik som digital dørlås, skaper merverdi for kundene og byr samtidig på svært attraktive forretningsmuligheter. Dette samarbeidet er et sikkert bevis på at Smarte Boliger allerede er en realitet, og vi har store forventninger til dette prosjektet. Vår ambisjon er at samarbeidet som nå er startet i Sverige, Norge og Danmark bare er begynnelsen på noe stort.

Kilde: Trioving

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no