Tips redaksjonen
24.10.2016

Ny Security-ruter med maritime godkjenninger

Den høye sikkerheten samt minimal støyutstråling gjør at ruteren FL MGuard RS4000 TX/TX VPN-M tilfredsstiller de strenge kravene som stilles innenfor skipsautomatisering samt for onshore- og offshoreanlegg.

Komponenten har alle godkjenninger fra alle relevante og viktige klasseselskaper. Et spesielt eksempel på bruk innenfor skipsbygging er oppnåelsen av BSH-sertifikatet med bestått kompasstest. Dette sertifikatet åpner for at komponenten kan installeres kun få centimeter fra ømfintlige magnet-kompasser.
   I tillegg har den et utvidet driftstemperaturområde fra –40 °C til +70 °C. Den er derfor også egnet for bruk i røffe omgivelser rundt maskinrom.
   Phoenix contact AS ble etablert i 1987 og er et datterselskap av Phoenix Contact GmbH & Co. KG i Tyskland, en av verdens ledende virksomheter innenfor elektronisk interface og industriell automatiseringsteknikk. Selskapet sysselsetter ca. 14 500 medarbeidere i hele verden og har et nettverk med over 50 datterselskaper samt ca. 30 representanter som ivaretar global salg og support. I Norge har selskapet 29 medarbeidere hvorav 27 i Oslo, 1 i Ulsteinvik og 1 i Trondheim.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1