Meny
05.03.2018

Ny Milwaukee batteridrevet varmluftpistol

Milwaukee fortsetter å utvide M18-serien med introduksjonen av en ny og kompakt M18 varmluftpistol.

Varmluftpistolen oppnår driftstemperatur i løpet av seks sekunder, og med de mobile fordelene til M18-systemet tilbyr den kompakte M18-varmluftpistolen enestående produktivitet, i følge produsenten.
   Kraften fra batteriet, det høytytende varmeelementet og den kompakte størrelsen gjør at brukerne raskt kan varme koblinger hvor som helst og når som helst.
   ‒ Varmluftpistoler brukes av mange av våre kjernebrukergrupper sammen med andre av våre batteridrevne løsninger ved viktige installasjonsprosesser. Eksisterende løsninger er elektriske, store, uhåndterlige og ikke optimalisert for de stedene der brukerne arbeider, noe som i stor grad påvirker brukerproduktiviteten, sier Tobias Jönsson, Trade Product Manager for Milwaukee Tool. ‒ Den nye kompakte M18-varmluftpistolen er en løsning innen M18 -systemet som virkelig forbedrer produktiviteten til fagfolk.
   Utstyrt med et M18 Redlithium-Ion 5,0 Ah-batteri leverer verktøyet over 40 varmekrympekoblinger på én opplading, og sørger for at mange brukere enkelt kommer gjennom en hel arbeidsdag. Batteriet sørger også for at brukerne enkelt kan sette fra seg verktøyet og la det stå oppreist, eller de kan bruke verktøyets festekrok og henge det fra seg mellom oppgavene. Dysebeskyttelsen sørger for at arbeidsflater ikke blir skadet.
   Dette nye verktøyet er fullt kompatibelt med hele M18-serien, som nå teller over 120 ebatteridrevne produkter.

Se også www. www.milwaukeetool.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no